Liittymätarjoukset.fi

liittymätarjoukset.fi

Mikä Liittymätarjoukset.fi sivusto on?

Liittymätarjoukset.fi on Suomen suosituin puhelinliittymien vertailupalvelu, joka esittelee palvelussa kaikkien Suomen suurimpien operaattorien liittymätarjouksia.

Suomen liittymämarkkinoilla on monta operaattoria ja jokaisella on useita liittymiä, joiden vertailuun kuluttajilla kuluu runsaasti aikaa, sillä kaikki tarjoukset ovat eri verkkosivuilla.

Liittymätarjoukset.fi on kuluttajien asialla, se tarjoaa käyttäjilleen helppokäyttöisen alustan, jossa liittymävertailu on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi.

Palvelun valikoima kasvaa jatkuvasti, tällä hetkellä vertailutaulukosta löytyy Suomen suurimpien teleoperaattorien liittymät, kuten Moi liittymät, Telia liittymät, Elisa liittymät ja DNA liittymät.

Kaikkien operaattorien liittymätarjoukset löytyvät samasta taulukosta, joten enää jokaisen palveluntarjoajan tarjouksia ei tarvitse etsiä netistä eri verkkosivuilta.

Taulukossa on nähtävillä kaikkien teleoperaattorien parhaat tarjoukset, kaikki liittymien ominaisuudet ja muut tiedot ovat selkeästi esillä.

Kun jokaiseen operaattoriin ja heidän liittymävalikoimaan voi tutustua yhdessä palvelussa, ei puhelinliittymän säännöllinen kilpailuttaminen vie aikaa kuin muutaman minuutin.

Liittymävertailun jälkeen puhelinliittymä on myös mahdollista tilata klikkaamalla taulukossa olevaa ”Tilaa” nappia, jolloin siirryt suoraan liittymän tilauslomakkeeseen.

Liittymätarjoukset.fi on kaikille käyttäjille täysin maksuton palvelu, jossa on mahdollista vertailla liittymien ominaisuuksia ja hintoja niin usein kuin itse haluaa.

Sivusto on suunniteltu siten, että se olisi käyttäjille mahdollisimman selkeä, helppokäyttöinen ja tarjoaisi aina viimeisimmän tiedon operaattoreista ja heidän tuotteista.

Liittymätarjoukset.fi säästää aikaa liittymävertailussa

Vielä hetki sitten eri operaattorien liittymävalikoimaan oli vaikea tutustua ainakaan kovin nopeasti, sillä kaikki liittymät oli listattuna useilla eri verkkosivuilla.

Liittymävertailu saattoi viedä jopa usemman päivän, ensin piti etsiä jokaisen operaattorin tarjoukset eri sivuilta, jonka jälkeen vasta pääsi vertailemaan hintoja ja ominaisuuksia.

Monet ihmiset jättivät myös liittymän vertailemisen kokonaan tekemättä ja käyttivät monta vuotta samaa liittymää, vaikka tarjolla olisi ollut huomattavasti halvempia paketteja.

Enää ei kannata maksaa vanhasta liittymästä ylihintaa, vaan kilpailuttaa puhelinliittymä Liittymätarjoukset.fi palvelussa, joka on täysin maksuton palvelu.

Palvelussa liittymävertailu tapahtuu muutamassa minuutissa, jolloin aikaa jää reilusti vaikka säästyneiden rahojen laskemiseen.

Sivustolla on selkeä taulukko, jossa on kaikki liittymätarjoukset nähtävillä, niin tarjoushinta, liittymien ominaisuudet kuin avausmaksutkin.

Palvelusta jokaisen on helppo löytää omaan käyttöönsä sopiva halvin liittymätarjous ja vain tarkistaa voisiko saada nykyistä edullisemman tai ominaisuuksiltaan paremman halvempaan hintaan.

Tarkista liittymien hinnat 1-2 kertaa vuodessa

Liittymätarjoukset.fi kehoittaa käyttäjiään tarkistamaan puhelinliittymien hinnat 1-2 kertaa vuodessa.

Puhelinliittymien hinnat ja ominaisuudet muuttuvat tänä päivänä erittäin nopeasti, tämän takia liittymätarjouksia kannattaa pitää silmällä.

Silloin käytössäsi on aina ominaisuuksiltaan paras ja halvin liittymä käyttöösi, jolloin et joudu maksamaan liittymästäsi senttiäkään liikaa.

Mikäli liittymää ei ole vaihtanut esimerkiksi 5 vuoteen, maksaa liittymä melko varmasti lähelle 30 euroa kuukaudessa.

Nykyään jopa rajaton 4G puhelinliittymä on mahdollista saada 19,90 euron kuukausihintaan.

Liittymätarjoukset.fi palvelun avulla voit siis säästää rahaa helposti yli 100 euroa vuodessa, vain vertailemalla liittymien hintoja, ominaisuuksia ja valitsemalla käyttöösi halvimman paketin.

Parhaassa tapauksessa suurempi esimerkiksi viisi henkinen perhe voi säästää puhelinliittymien kilpailuttamisella jopa 600 euroa vuodessa.

Vet.fi
Logo