Puhelinliittymä.com

Puhelinliittymä.com

Mikä Puhelinliittymä.com palvelu on?

Puhelinliittymä.com on suomalainen puhelinliittymien ja operaattorien vertailupalvelu, joka tarjoaa tietoa puhelinliittymistä, tarjouksista ja suomalaisista operaattoreista.

Kyseessä on käyttäjille täysin maksuton liittymävertailu, joka antaa hyödyllistä tietoa operaattoreista, puhelinliittymistä ja ajankohtaisista liittymätarjouksista.

Palvelun valikoima kasvaa jatkuvasti, tällä hetkellä sivustolta löytyy kaikki Moi liittymät, DNA liittymät, Elisa liittymät ja Telia liittymät.

Voit tutustua tarkemmin yllä oleviin operaattoreihin palvelussa, tarkistaa ajankohtaiset asiakasedut ja liittymätarjoukset sekä lukea arvosteluja.

Puhelinliittymä.com palvelun vertailutaulukossa voit tutustua kaikkien operaattorien liittymävalikoimaan, liittymien ominaisuuksiin ja hintoihin.

Löydät etusivulla olevasta taulukosta kaikki halvimmat puhelinliittymät, josta voit tarkistaa helposti sen, kuinka paljon voisit säästää vaihtamalla liittymäsi.

Kuluttajaliittymät ovat listattu taulukossa, mikäli haluat tutustua myös yrityksille suunniteltuihin paketteihin, löydät ne yritysliittymät sivulta.

Palvelussa liittymävertailu on vaivatonta, se vie aikaa yleensä vain muutaman minuutin.

Jokaiselta operaattorilta löytyy monta liittymätarjousta, mutta ne kaikki löytyvät samasta taulukosta, joka tekee liittymien vertailemisesta huomattavasti helpompaa.

Puhelinliittymä.com palvelun taulukosta näet kattavasti jokaisen liittymän ominaisuudet, kuten laskutetaanko puheluista, tekstiviesteistä ja datasta käytön mukaan vai voitko käyttää kaikkia ominaisuuksia rajattomasti, kuinka suuri datapaketti liittymässä on, kuinka paljon liittymän avaaminen maksaa ja kuukausimaksun.

Liittymät ovat tilattavissa aina ilman kytkykauppaa tai sitoutumispakkoa, joka tarkoittaa sitä, että voit vaihtaa liittymäsi myöhemmin milloin vain.

Kuinka paljon voin säästää sivuston avulla?

Tähän ei ole vain yhtä vastausta, sillä se riippuu täysin siitä, kuinka paljon maksat nykyisestä liittymästäsi ja millaisen liittymän haluat vanhan tilalle.

Mikäli et ole vaihtanut liittymääsi vuosiin, maksat varmasti vanhasta paketista liikaa, ehkä jopa 30 euroa kuukaudessa?

Tällä hetkellä Puhelinliittymä.com palvelun valikoimassa on rajattomalla puheella, tekstiviesteillä ja datalla varustettu 4G puhelinliittymä, jonka hinta on vain 19,90 euroa kuukausi.

Jos maksat nyt liittymästäsi esimerkiksi 30 euroa kuukausi, on liittymän kustannukset vuodessa yhteensä 360 euroa.

Kun vaihdat vanhan kalliin liittymäsi rajattomaan 4G liittymään, on uuden liittymän kustannukset vain 238,80 euroa.

Tässä esimerkissä maksoit liittymästäsi ylihintaa reilusti, sillä vuositasolla säästöä kertyy jatkossa 121,20 euroa.

Mikäli viisi henkinen perhe kilpailuttaisi samoin liittymänsä, maksaisivat he ensin liittymistään 1800 euroa vuodessa.

Muutaman minuutin mittaisen liittymävertailun jälkeen he vaihtaisivat liittymänsä rajattomaan 4G liittymään, jonka jälkeen liittymien hinta olisi vuodessa vain 1194 euroa.

Tässä esimerkissä perhe säästi kilpailuttamalla puhelinliittymänsä yhteensä 606 euroa vuodessa.

Juuri tämän takia kaikki puhelinliittymät kannattaa kilpailuttaa Puhelinliittymä.com palvelun kautta.

Kuinka paljon Puhelinliittymä.com palvelun käyttäminen maksaa?

Liittymävertailu on kaikille käyttäjille täysin ilmainen. Voit tarkistaa ajankohtaiset tarjoukset niin usein kuin haluat.

Kaikkien liittymien hinnat ja ominaisuudet ovat kaikkien käyttäjien nähtävillä, joten sinun ei myöskään tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi.

Vet.fi
Logo