Puhelinliittymä ilman nettiä

puhelinliittymä ilman nettiä

Suomen liittymämarkkinoilla on vielä saatavilla muutama puhelinliittymä ilman nettiä. Mikäli puhelimella ei ole tarkoitus selata internettiä tai kännykkä on niin vanhanaikainen, ettei sitä ole suunniteltu netissä surffailuun, on mahdollista hankkia liittymä ilman nettiyhteyttä.

Puhelinliittymä ilman nettiä, mutta mistä?

Mikäli olet tutustunut netissä liittymävaihtoehtoihin, olet varmasti laittanut merkille, että netillä varustetut liittymät ovat vallanneet liittymävalikoiman. Puhelinliittymä ilman nettiä on saatavilla vain harvoilta teleoperaattoreilta. Tämä johtuu varmasti kysynnän hiipumisesta, sillä suurin osa ihmisistä haluaa tänä päivänä puhelimeensa kattavan ja nopean nettiyhteyden.

Helpoin ja nopein tapa löytää liittymä ilman nettiä on tutustua palvelumme etusivulla olevaan vertailutaulukkoon. Taulukkoon on koottu kaikkien suurimpien operaattorien suosituimmat puhelinliittymät netillä ja ilman nettiä. Mikäli taulukossa ei ole juuri sillä hetkellä yhtään liittymää ilman nettiä, tutustu silloin myös Liittymätarjoukset.fi ja Puhelinliittymä.com palveluiden valikoimaan.

Tällä hetkellä taulukosta löytyy kaksi täysin ilman nettiyhteyttä varustettua liittymää. Muissa vaihtoehdoissa on aina mukana rajaton tai hidas nettiyhteys. Puhelinliittymä ilman nettiä löytyy Elisa Saunalahdelta ja DNA:lta. Tässä kohtaa hintojen vertailemisesta ei ole kauheasti hyötyä, sillä molemmat liittymät ovat hinnoiteltu lähes samalla tavalla.

Saunalahti tarkka puhe liittymässä puhelut ja tekstiviestit maksavat 0,069€/min/kpl. Liittymän avausmaksu on 4,90€ ja perusmaksu 7,90€/kk. DNA jämpti puhe liittymässä puhelut ja tekstiviestit maksavat 0,07€/min/kpl. Avausmaksu on 4,90€ ja perusmaksu 7,90€/kk. Puheluista ja tekstiviesteistä maksat molemmissa vaihtoehdoissa vain sen mitä kulutat.

Mistä halvin puhelinliittymä ilman nettiä?

Halvin puhelinliittymä ilman datapakettia on helpointa tarkistaa Puhelinliittymä.com palvelun vertailutaulukosta. Puhelinliittymien hinnat ja ominaisuudet vaihtuvat yleensä melko usein, jonka takia ajankohtaiset kampanjat kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Halvin puhelinliittymä ilman nettiä löytyy vertailutaulukosta muutamassa minuutissa.

Jos haluat tutustua ainoastaan jonkun tietyn teleoperaattorin valikoimaan, voit tutustua niihin helposti klikkaamalla sivuston yläpalkissa olevan operaattorin nimeä. Palvelusta löydät kaikki Moi liittymät, Elisa liittymät, DNA liittymät ja Telia liittymät.

Mikäli etsit halvinta liittymää ilman internettiä, on vertailutaulukosta suuri apu. Samasta taulukosta näet kaikkien teleoperaattorien puhelinliittymät, jolloin säästät paljon aikaa ja vaivaa. Jokaisen operaattorin valikoimasta ei nimittäin löydy netitöntä liittymää, jonka takia sivulta sivulle surffatessa ja liittymän metsästämisessä saattaa vierähtää runsaasti aikaa.

Jos tarkastellaan taulukosta tämän hetkistä tilannetta, niin halvin puhelinliittymä ilman nettiä on Saunalahti tarkka puhe. Se ei sisällä lainkaan mobiililaajakaistaa ja puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan kulutuksen mukaan vain 0,069€/min/kpl. Toinen vaihtoehto on DNA jämpti puhe, jossa ei ole nettiä, puhelut ja tekstiviesti laskutetaan kulutuksen mukaan 0,07€/min/kpl.

Miksi hankkia liittymä ilman nettiä?

Puhelinliittymä ilman nettiä voidaan hankkia lukuisista eri syistä. Yleisimmissä tapauksissa henkilöllä on käytössä vanha kännykkä, joka ei sovellu netin selaamiseen tai kyse on vanhemmasta ihmisestä, joka ei tarvitse puhelimeensa nettiyhteyttä. Netitön perusliittymä on yleensä halvin vaihtoehto, jolloin on turha hankkia liittymää netillä, jota ei kuitenkaan tarvitse.

Monet ihmiset ovat myös huolestuneet viime aikoina älypuhelimien riippuvuutta aiheuttamista vaikutuksista. Puhelimella on mahdollista selata nettiä missä ja milloin vain, jonka takia netissä kulutetaan aikaa huomaamatta useita tunteja päivässä. Useimmat sovellukset ovat erittäin koukuttavia, jonka takia niiden parissa aika kuluu nopeasti ja ne vievät suuren osan päivästä.

Nopeatempoiset nettipelit saattavat koukuttaa pelaajan nopeasti viettämään pelin parissa huomaamattaan pitkiäkin aikoja. Sosiaalinen media on varmasti koukuttavimmasta päästä, osa käyttäjistä on huomannut koukuttuneensa esimerkiksi Facebookin käyttämisestä niin paljon, että on päättänyt poistaa profiilinsa kokonaan tai pitää taukoa palvelun käyttämisestä.

Liittymä ilman nettiä saattaa siis olla erittäin järkevä hankinta. Silloin nettiä ei tule selattua kaupungilla, bussia odotellessa, ystävien luona tai muulloin, kuin tulee minuutin mittainen tylsä hetki. Lähes jokainen pystyy selaamaan kotona nettiä tietokoneella tai hoitamaan välttämättömät asiat netissä vaikka kirjastossa, jossa netin käyttäminen on yleensä maksutonta.

Vet.fi
Logo