Puhelinliittymä lapselle

puhelinliittymä lapselle

Oletko miettinyt sitä, millainen puhelinliittymä lapselle tulisi hankkia ja mitä ominaisuuksia liittymän tulisi sisältää? Tässä kirjoituksessa pohdimme asiaa tarkemmin ja kerromme, mitkä ominaisuudet ovat yleisesti lapsilla kovassa käytössä.

Puhelinliittymä lapselle

Lapsille ei ole vain yhtä tiettyä liittymää, vaan valikoimassa on varmasti useampi eri vaihtoehto, joista valita sopivin vaihtoehto. Se mikä puhelinliittymä on lapsellesi paras vaihtoehto, riippuu monesti siitä, minkä ikäinen lapsi on.

Lapset käyttävät puhelimen ominaisuuksia eri tavalla kuin aikuiset, tästä syystä ei kannata hankkia samanlaisille ominaisuuksilla varustettu liittymää kuin itsellä on käytössä. Lapset käyttävät puhelintaan suurimmaksi osaksi netissä surffailuun, kuten pelaamiseen, videoiden katselemiseen, kavereille viestittelyyn ja soittamiseen, koulutehtävien vastaanottamiseen, koulutehtävien tekemiseen ja eri sovellusten käyttämiseen.

Perinteiset puhelut ja tekstiviestit ovat tänä päivänä lapsilla erittäin vähäisellä käytöllä. Puhelut ja tekstiviestit ovat vähentyneet merkittävästi, sillä netistä ladattavien ilmaisten sovellusten kautta on mahdollista soittaa videopuheluita ja lähettää viestejä. Suosituimpia maksuttomia sovelluksia ovat varmasti Snapchat ja WhatsApp.

Rajaton netti on varmasti yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Silloin puhelimella voi käyttää nettiä kuukausittain niin paljon kuin on tarve, ilman pelkoa kalliista puhelinlaskusta. Rajattomalla netillä varustetut 4G puhelinliittymät ovat erittäin edullisia, kunhan hyödyntää ajankohtaiset liittymätarjoukset.

Netin nopeuden valitsemisessa tulee ottaa huomioon lapsen ikä. Ensimmäinen puhelinliittymä lapselle ei tarvitse sisältää nopeinta saatavilla olevaa nettiä, sillä netin käyttö ei silloin vaadi vielä niin nopeaa nettiyhteyttä. Mikäli lapsi on jo koulussa, on nopealle netille varmasti käyttöä. Esimerkiksi koulutehtävien pelit ja videot pätkivät ikävästi, jos netin nopeus liian hidas.

Vertaile ja valitse sopiva liittymä lapselle

Jokaiselle lapselle löytyy varmasti sopiva liittymä hetkessä, kunhan vertailee eri vaihtoehtoja oikeassa paikassa. Operaattoreita on useita, jonka takia liittymien vertaileminen saattaa tuntua aluksi vaikealta. Sivulta sivulle siirtyminen ja eri vaihtoehtoihin tutustumisessa kuluu yllättävän paljon aikaa. Tästä syystä liittymävertailu suositellaan tekemään siihen suunnitellussa palvelussa.

Esimerkiksi Puhelinliittymä.com ja Liittymätarjoukset.fi palveluista näet kaikkien Suomen suosituimpien operaattorien liittymätarjoukset. Näin voit tutustua eri teleoperaattorien valikoimaan yhdellä verkkosivulla täysin ilmaiseksi, jolloin oikeanlainen liittymä lapselle löytyy varmasti huomattavasti nopeammin. Samasta palvelusta löydät kaikki Moi liittymät, Elisa liittymät, Telia liittymät ja DNA liittymät.

Palvelun etusivulla on taulukko, johon on koottu halvimmat puhelinliittymät kaikilta suurilta teleoperaattoreilta. Selkeässä listassa on näkyvissä kaikki liittymien tärkeimmät tiedot, kuten tarjoushinta ja ominaisuudet. Taulukossa olevien liittymien ominaisuuksia ja hintoja on vaivatonta vertailla, sillä kaikki oleelliset tiedot ovat selkeästi nähtävillä.

Kun oikeanlainen puhelinliittymä lapselle on löytynyt, on liittymän tilaaminen helppoa palvelun kautta. Taulukossa on jokaisen liittymän kohdalla ”tilaa” nappi, jota klikkaamalla käyttäjä siirtyy suoraan operaattorin verkkosivuille, jossa liittymä tilataan. Sivuilla on selkeät ohjeet liittymän tilaamiseen, joita seuraamalla puhelinliittymän tilaamisessa kuluu aikaa vain 5 minuuttia.

Matkapuhelin netistä jopa 36 kuukauden maksuajalla

Tiesitkö, että yhä useammat vanhemmat hankkivat lapsilleen myös matkapuhelimen netistä? Älypuhelimien ominaisuudet kehittyvät entistä enemmän vuosi vuodelta ja uusimpien mallien hinnat ovat yleisesti noin 300-1000 euroa. Kaupasta ostettu puhelin täytyy yleensä maksaa heti, jonka takia monet hankkivat matkapuhelimen mieluummin osamaksuna verkkokaupasta.

Matkapuhelin ja puhelinliittymä lapselle on mahdollista hankkia samalla kertaa netistä. Telia, Elisa Saunalahti ja DNA:n verkkokaupoissa on suuri valikoima ja kaikki suosituimmat matkapuhelinmallit. Mikäli haluat ostaa pelkän matkapuhelimen lapselle, itselle tai kaikille perheenjäsenille, on sekin mahdollista.

Esimerkiksi DNA tarjoaa asiakkailleen vanhasta laitteesta reilun vaihtohyvityksen ja joustavaa rahoitusta, voit valita suuresta valikoimasta haluamasi puhelimen ja valita 12, 24 tai jopa 36 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuajan. Näin kalleinkaan matkapuhelin ei kuormita taloutta, sillä kuukausimaksu pysyy pitkästä maksuajasta johtuen kohtuullisena eikä osamaksusta kerry mitään ylimääräistä maksettavaa.

Netissä matkapuhelimien malleja, ominaisuuksia ja hintoja on mahdollista vertailla mukavasti istuen kotisohvalla. Kaupoissa harvoin on kaikki saatavilla olevat puhelimet näytillä, jonka takia eri vaihtoehtoihin on vaikea tutustua. Netissä kaikki matkapuhelinmallit ovat selkeästi nähtävillä ja lisätiedoissa on kerrottu erittäin tarkasti kaikkien mallien ominaisuudet.

Vet.fi
Logo