Moi liittymät

Moi liittymät ja ajankohtaiset tarjoukset

Moi liittymät ovat olleen Suomen liittymämarkkinoilla jo usean vuoden erinomaisella menestyksellä.

Se on sijoittunut useissa liittymävertailuissa ensimmäiseksi, vaikka mukana on ollut kaikki suuret kilpailijat.

Moi Mobiili sopii erinomaisesti perheille ja kaikille heille, jotka tarvitsevat liittymää useisiin laitteisiin.

Enää ei kannata hankkia monta liittymää, vaan yksi Moi liittymä, johon voit tilata tarvitseman määrän simmejä.

Silloin ei tarvitse maksaa jokaisen puhelinliittymän laskua erikseen, vaan kaikki tilin simmit laskutetaan yhdellä laskulla.

Eikä itse asiassa tarvitse edes vaivautua maksamaan laskua, sillä se veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi.

MunMoi-sovelluksella voit tehdä muutoksia simmien palveluihin, poistaa niitä käytöstä tai tarvittaessa tilata lisää simmejä.

Vertaile Moi liittymät alla olevasta vertailutaulukosta ja vaihda puhelinliittymä edullisempaan.

Alla kaikki suosituimmat Moi liittymät ja päivän tarjoukset

Moi liittymät säästävät runsaasti aikaa, rahaa ja hermoja

Oletko miettinyt joskus sitä, jos saisitkin hankittua vain yhden liittymän koko perheen tai yrityksen käyttöön?

Nyt se on mahdollista, sillä Moi Mobiili puhelinliittymät tarjoaa ensimmäisenä tällaista mahdollisuutta.

Nyt sinun ei tarvitse hankkia jokaiselle perheenjäsenelle tai yrityksen työntekijöille omaa liittymää, vaan yksi ainoa riittää.

Moi liittymä toimii hieman eri tavoin kuin suuret kilpailevat operaattorit, jotka tarjoavat vain yhtä liittymää.

Voit hankkia yhden Moi-tilin, johon saat 1-11 simmiä tai yritysliittymän, johon voit tilata 1-200 simmiä.

Nyt mietit varmasti sitä, kuinka kallista tällainen mahtaa olla. No ei kovin kallista, sillä Moi Mobiili on reilu operaattori.

Yksi simmi maksaa vain 6 €/kk, joka sisältää aina 4Gt dataa kuukaudessa. Tilin jokainen simmi kasvattaa yhteistä datapottia 4 Gt.

Kaikki tilin simmit siis kerryttävät ja käyttävät yhteistä datapottia, joka tasaa käyttäjäkohtaisia eroja ja säästää selvää rahaa.

Lisäksi maksat puheluista ja tekstiviesteistä käytön mukaan, kuitenkin enintään 8 €/kk ja surffailet netissä 100 Mbit/s maksiminopeudella.

Mikä Mun Moi sovellus on ja mihin sitä käytetään?

Mikäli valintasi on Moi liittymät, seuraavaksi voit ladata ilmaisen Mun Moi sovelluksen, jolla voit tehdä tarvittaessa muutoksia palveluihin.

Moi Mobiilin käyttäjänä sinun ei tarvitse käyttää aikaasi asiakaspalvelun numeron etsimiseen, sillä kaikki muutokset voit tehdä itse sovelluksessa.

Mun Moi tilinhallinnassa voit esimerkiksi tilata lisää simmejä, poistaa niitä käytöstä, muuttaa tietojasi tai seurata simmiesi kulutusta.

Voit esimerkiksi tarkistaa milloin vain sen, kuinka monta minuuttia, tekstiviestiä tai gigaa simmisi ovat käyttäneet.

Mikäli datan käyttö näyttää jostain syystä ylittyvän merkittävästi, voit helposti vaihtaa sen rajattomaan liittymätyyppiin vaikka kesken laskutuskauden.

Mikäli tarvitset PUK-koodia tai haluat estää simmikohtaisesti maksulliset palvelut tai sulkea liittymän tilapäisesti puhelimen katoamisen takia, voit tehdä muutokset itsenäisesti sovelluksessa.

Moi Mobiili puhelinliittymän omistajana olet siis oman liittymäsi operaattori, joka tekee tarvittaessa muutoksia palveluihin. Kätevää ja reilua eikö vain?

Tilausta tehdessä saat Mun Moi käyttäjätunnukseksi antamasi sähköpostiosoitteen, jolloin pääset luomaan itsellesi salasanan. Mun Moita voit käyttää millä laitteella haluat selaimella tai Android/iPhone-sovelluksella. Lataa sovellus Android laitteellesi Google Play -kaupasta ja Applen iOS laitteellesi App Storesta.

Moi puhelinliittymät käyttävät DNA:n 4G LTE-verkkoa

Moi Mobiilin kuuluvuusalue on erinomainen, sillä se käyttää DNA:n 4G LTE-verkkoa, joka kattaa yli 99% suomalaisista.

4G LTE verkko on ensimmäinen mobiiliverkko, joka on suunniteltu dataverkoksi. Verkon nopeus ja vasteajat ovat sitä luokkaa, että voit jopa rakentaa sillä kodin langattoman verkon.

Kuuden euron simmillä surffailet vielä melko nopeasti netissä, aina 100 Mbit/s maksiminopeudella.

Mikäli tämä ei kuitenkaan riitä, hanki siinä tapauksessa Moi Turbo, silloin data liikkuu niin että heikompia hirvittää, eli 300 Mbit/s maksiminopeudella.

Uudet turbommat Moi liittymät ovat jäätävän nopeita ja rajattoman reiluja paketteja. Saat sen käyttöösi 23 €/kk ja puhelut ja tekstiviesti enintään +4 €/kk.

Moi turbon nopeus riittää erinomaisesti kovaankin käyttöön, sillä voit somettaa, tubettaa, pelata, katsoa videoita tai elokuvia ilman netin ikävää pätkimistä.

Turbo on hyvä vaihtoehto myös mobiilireitittimeen, sillä nopeus riittää mainiosti jaettavaksi useammallekin laitteelle.

Vaihtoehtoja on jokaiselle käyttäjälle, kuuden euron simmin 100 Mbit/s maksiminopeus riittää vielä hyvin netin kohtuukäyttöön

Kaikki Moi liittymät ilman ärsyttävää sitoutumispakkoa

Moi Mobiili tarjoaa monipuolisia liittymäpaketteja, joista löytyy varmasti sopiva jokaiselle puhelimen käyttäjälle.

Mikä parasta, kun ostat Moilta liittymän, saat sen ilman ikävää sitoutumispakkoa tai määräaikaisuutta.

Mitä se sitten käytännössä tarkoittaa? Silloin voit tilata liittymän huolettomasti ilman sitoutumispakkoa ja irtisanoa sen milloin vain.

Puhelinliittymä kannattaa aina hankkia ilman sitoutumispakkoa tai määräaikaisuutta, sillä silloin voit vapaati itse päättää milloin vaihdat esimerkiksi operaattoria.

Moi liittymät ovat kaikinpuolin reiluja, eikä niistä ole tietojemme mukaan koitunut mitään ikäviä yllätyksiä tai kuluja ole havaittu.

<p”>Mikäli tilaamasi liittymä ei jostain syystä vastannutkaan odotuksiasi tai haluat jostain muusta syystä vaihtaa liittymän heti toiselle operaattorille, on sekin mahdollista.

Netistä tilatuilla tuotteilla on aina 14 päivän peruutusoikeus, jolloin sinulla on täysi oikeus perua kaupat ilman erillistä selvitystä.

Tässä kohtaa voit käyttää peruuttamisoikeuttasi tai vain tilata toiselta operaattorilta uusi puhelinliittymä, jolloin operaattori irtisanoo nykyisen liittymäsi.

Minkä Moi Mobiilin liittymätyypeistä kannattaa valita?

Moi liittymät on suunniteltu erilaisille käyttäjille sopiviksi, joten valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva paketti.

Kuuden euron simmi

Kuuden euron simmi sopii mainiosti normaaliin älypuhelinkäyttöön, jos olet tottunut käyttämään nettiä vain kevyesti, eli käytät vain pääsääntöisesti sähköpostia, whatsappia ja muita vastaavia palveluja.

Tällöin kuukausimaksu pysyy vielä pienenä, etkä tarvitset rajatonta pakettia.

Mikäli data joskus ylittyy, laskutetaan datapotin ylittävästä käytöstä 2,50 €/alkava giga. Puheluista ja tekstiviesteistä maksat vain käytön mukaan mutta enintään 8 €/kk. Paketissa 1 gigan datapaketti.

Rajattoman reilu

Moi Rajattoman reilu puhelinliittymä kannattaa hankkia, jos tiedät heti, että kulutat dataa paljon.

Jos katsot esimerkiksi usein videoita puhelimella, saattaa dataa kulua yllättävän paljon. Se ei kuitenkaan haittaa rajattomassa paketissa, sillä sitä voit käyttää täysin huolettomasti rajattoman datan ansiosta.

Liittymän nettikään ei aivan heti hyydy, sillä voit surffailla 100 Mbit/s maksiminopeudella. Puheluista ja tekstareista maksat käytön mukaan mutta enintään +4 €/kk. Paketissa 2 gigan datapaketti.

Rajaton turbo

Kaikille joille yläpuolella esitellyt paketit ei riitä, on uusi tumbompi Moi liittymät juuri heille suunniteltu. Se on kaikille heille, joille kelpaa vain paras ja tappiin viritetty paketti.

Tässä netin nopeus on maksimissaan 300 Mbit/s, joten sillä voit tehdä melkeinpä mitä tahansa tai mobiilireitittimellä jakaa netin muihinkin laitteisiin.

Puheluminuuteista ja tekstiviesteistä laskutetaan käytön mukaan mutta enintään vain +4 €/kk. Menossa mukana tietystin myös 10 gigan datapaketti.

Lisätietoa Moin liittymistä:

Moi.fi

Puhelinliittymä.com – Moi liittymät

Liittymätarjoukset.fi – Moi liittymät

Vet.fi
Logo