Telia liittymät

Telia liittymät ja suosituimmat tarjoukset

Haluatko hankkia itsellesi tai koko perheesi käyttöön edulliset Telia liittymät? vai haluatko vain vilkaista ajankohtaiset tarjoukset?

Mikäli vastasit kysymyksiin myönteisesti, olet tullut juuri oikeen paikkaan. Tältä sivulta löydät kaikki uudet liittymätarjoukset.

Valikoimassa on rajaton 100M ja 200M, jotka sisältävät nimensä mukaisesti rajattomasti netin käyttöä, puhetta ja tekstiviestejä.

Rajaton ominaisuus pitää puhelinlaskun kurissa, silloin voit käyttää liittymän kaikkia ominaisuuksia niin paljon kuin haluat.

Suurin ero on rajattoman netin nopeus, 100 M paketilla surffailet 100 mbit/s ja 200 M paketilla 200 mbit/s maksiminopeudella.

Molemmat puhelinliittymät sisältävät myös datapaketin, 100 M on 14 Gt/kk ja 200 M hieman suuremman 17 Gt/kk.

Vertailutaulukossa kaikki Telia liittymät, valitse omasi

Hanki edullinen Telia liittymä puhelimeesi

Heidän valikoima on melko suuri, tällä hetkellä verkkosivuilta löytyy yhteensä kuusi ominaisuuksiltaan erilaista liittymää.

Asia mikä ensimmäisenä ottaa silmään liittymävalikoimaan tutustuessa on se, ettei heidän valikoimassa ole yhtään liittymää ilman nettiä.

Kaikki ovat nettiliittymiä, joissa on rajaton netin käyttö kotimaassa. Netin nopeus vaihtelee aina 0,256 – 1000 mbit/s.

Muuten valikoima ei oikeastaan kauheasti eroa muiden operaattorin liittymistä, hinnoittelukin näyttää olevan samaa luokkaa.

Telian rajaton liittymissä puhe- ja viestipaketti sisältyy kuukausihintaan, mutta rajaton lite liittymissä puheluista ja tekstiviesteistä laskutetaan käytön mukaan.

Valikoima näyttää olevan niin suuri ja monipuolinen, että siitä on helppo valita itselle parhaiten sopiva ja halvin puhelinliittymä.

Mikäli valintasi on Telia puhelinliittymät, ei sinun tarvitse miettiä sitä, minkä kokoinen sim-kortti puhelimeesi mahtaa sopia.

Tilaaminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi kuluttajille, voit tilauksen yhteydessä valita haluatko perinteisen muovisen vai uuden E-sim kortin.

Muovinen sim-kortti sisältää kolme sim-korttikokoa, normaali, mikro ja nano. Sähköinen E-sim toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Telian erinomainen verkko kattaa jopa 99% suomalaisista

Mikäli olet päättänyt hankkia itsellesi tai koko perheen käyttöön edulliset Telia liittymät, ei sinun tarvitse murehtia huonosta kuuluvuudesta.

Heidän kattava 4G verkko tavoittaa jopa 99% suomalaisista, joten se on parhaimmasta päästä mitä on saatavilla.

Mikäli kuitenkin epäilet kuuluvuutta ja tiedonsiirtoyhteyksien nopeutta esimerkiksi mökillä, voit tarkistaa sen helposti kuuluvuuskartasta.

Telia liittymät voivat olla eri alueilla kuuluvuudeltaan muita operaattoreita joko huomattavasti parempia tai huonompia.

Se mikä on juuri sinun alueellasi paras vaihtoehto, selviää kuitenkin melko nopeasti tutustumalla operaattorien kuuluvuuskarttaan.

Mikäli asut esimerkiksi maaseudulla, jossa on paljon metsää ympärillä, kannattaa vilkaista kuuluvuuskartasta kuuluvuus ennen liittymän hankintaa.

Kuuluvuudessa saattaa olla jopa yllättävänkin suuria eroja eri operaattorien välillä, etenkin lähellä katvealueita.

Kaupunkialueilla tätä ongelmaa ei kuitenkaan yleisesti ole, mutta netin nopeudessa saattaa olla eroja operaattorien välillä.