Tietoa meistä

Tietoa Vet.fi palvelusta

Vet.fi on kotimainen puhelinliittymien vertailuun erikoistunut palvelu.

Palvelussa esitellään Elisa Saunalahden, Moi Mobiilin, Telian ja DNA:n puhelinliittymät ja laitetarjouksia.

Sivustomme kautta näet kaikkien operaattorien voimassa olevat liittymätarjoukset, jolloin säästät paljon aikaa.

Tuotteiden hinnat ja muut tiedot päivittyvät automaattisesti palveluumme, tästä syystä kaikki palvelussa annettu tieto on ajankohtaista.

Palvelumme käyttäminen on niin kuluttajille kuin yrityksillekin täysin maksutonta.

Voit täysin maksutta vertailla operaattorien puhelin- ja nettiliittymiä ja muita tuotteita luovuttamatta henkilötietojasi.

Vertaile palveluita helposti, nopeasti ja ilmaiseksi palvelussamme ja siirry tilaamaan tuotteita suoraan operaattorien verkkosivuilta.

Mitä me teemme?

Vet.fi palvelun tarkoitus on esitellä Suomen suurimpien operaattorien tuotteita ja tarjota niistä lisätietoa kuluttajille.

Tarkoituksemme on olla kuluttajille avuksi tuotteiden valitsemisessa ja vertailemisessa.

Sivuillamme kuluttajien on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa vertailla operaattorien tuotteita, sillä kaikki palvelut on lisätty verkkosivuillemme.

Näin käyttäjien ei tarvitse vierailla jokaisen operaattorin kotisivuilla erikseen tarkistamassa hintoja ja lukemassa lisätietoa tuotteista.

Palvelumme avulla on mahdollista säästää siis runsaasti aikaa ja rahaa vertailemalla tuotteita ja hyödyntämällä tarjoukset.

Miten Vet.fi palvelu voi olla maksuton?

Tarjoamme tietoa operaattorien tuotteista ja linkit operaattorien verkkosivuille, joten emme itse myy palvelussa esillä olevia tuotteita.

Kun kuluttaja vertailee palvelussamme tuotteita ja siirtyy ostamaan tuotteen operaattorin omilta verkkosivuilta, saa palvelumme siitä pienen korvauksen.

Operaattoreilta saaduilla tuloilla maksetaan sivuston ylläpitämisestä aiheutuvat kulut, jonka ansiosta palvelu on mahdollista olla kuluttajille täysin maksuton.

 

Vet.fi
Logo